Het nieuwe werken

innovatieve projecten

GlobalFacilities B.V. Hoofdkantoor

Zuster van Donkstraat 29

4341 LS  Arnemuiden

info@globalfacilities.nl

+31 6 53 40 50 17

+31 6 51 03 47 34

Routeplanner

De hele look and feel van ons kantoorpand is verbeterd.
Kees Willemse

Nog meer Service: productie interieurbouw nu ook in eigen beheer

Global Facilities, specialist in interieurbouw en inrichting voor de zakelijke projectmarkt, is uniek in zijn kwaliteit en service. Steeds meer klanten weten ons te vinden en ons klantenbestand is in de afgelopen jaren flink gegroeid. Onze taak is om onze opdrachtgevers te ontzorgen. We krijgen van onze klanten te horen dat zij zeer tevreden zijn over Global Facilities vanwege onze kennis én vakmanschap met korte communicatielijnen.

Om u als klant nog meer kwaliteit en service te bieden vindt er momenteel een samensmelting plaats tussen een Interieurbouwer en Global Facilities. Het gevolg is dat Global Facilities nu ook In eigen beheer maatwerkinterieur voor de zakelijke projectmarkt produceert. Alles op maat gemaakt in eigen beheer op het allerhoogste niveau. Van op maat gemaakte interieurs tot one-off meubels. U kunt bij ons terecht voor het ontwerp en de uitvoering van het totale interieur. Wij zorgen met onze maatwerkinterieur dat men zich thuis voelt in de werk- en leefomgeving welke past bij de identiteit en de sfeer van uw organisatie.

Voordelen voor u?

  • Directe lijnen
  • Gunstige prijzen
  • Kortere leveringstijden
  • Optimale maatwerkoplossingen

Global Facilities is hiermee uniek in haar branche, omdat interieurbouw én projectinrichting nu onder een dak vallen.

Geïnteresseerd in interieuradvies, interieurbouw op maat of turnkey-projectinrichting? Neem gerust contact op +31(0) 118 604 240 /+31 (0) 118 604 288. Wij kijken graag samen met u hoe wij u kunnen helpen bij de inrichting van uw bedrijf of werkplek.

Alles over kantoorinrichtingen met een vitaal karakter
Het OrangeLine logo OrangeLine© Uitgeest - The Netherlands